Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Örnsköldsviks Allmänna SS
Simidrott

Ett stort Tack!
2020-06-22 10:12

Tack alla härliga simmare, tränare och föräldrar för den här terminen. En termin som varit annorlunda för oss alla. Vi hoppas så klart för allas bästa att pandemin snart är över och att vi kan få åka på träningsläger och tävlingar igen! 


Vid årsmötet i april valdes många nya namn in i ÖASS:s styrelse och det ska bli intressant att se utvecklingen av vårt arbete framöver, utifrån de engagemang och kreativitet som finns på våra möten.


ÖASS:s styrelse har som uppdrag att driva våra medlemmars önskemål om klubbens verksamhet och utveckling i önskad riktning. Därför vill vi bjuda in alla medlemmar till en medlemsdag, preliminärt datum och tid är söndag 23 augusti på eftermiddagen. Dagen arrangeras av SISU, som håller i alla aktiviteter där vi tillsammans sätter grunden för klubbens fortsatta utveckling. För klubbens bästa behöver vi veta vad ni medlemmar vill! Hoppas du vill vara med och påverka.


Glad sommar!

Önskar ÖASS:s styrelse.


Från vänster på bilden: Mattias Strandberg, Fredrik Gardfors, Tove Sedin, Cecilia Lideskog, Andreas Rastbäck, Malin Nordin och Przemek Sienkiewicz. Saknas på bilden: Marie Norberg, Åsa Strömberg, Johan Edlund och Örjan Flodman.


Uppdatering gällande Covid-19
2020-03-31 09:24

Efter regeringens nya direktiv inom ordningslagen som begränsar antalet personer på en sammankomst till 50 personer, har Paradiset kommit med nya direktiv. De nya bestämmelserna innebär att det bara får vistas max 50 personer inom varje avdelning på Paradiset, vilket kommer att innebära lite förändringar för oss.


För oss kommer dessa förändringar att ske:


  • De barn som kan byta om själva ska göra det så att vi begränsar antalet personer i omklädningsrummen.
  • Från och med idag 31/3 kommer simmarna att släppas genom spärren tidigast 15 minuter innan träningen startar. Detta är också för att minska antalet personer i omklädningsrummen. Tänk på att inte komma för tidigt eftersom det då kommer att bli för många personer i entrén.
  • Efter träningen uppmanas vi att duscha och byta om så snabbt som möjligt. Paradiset önskar att vi ska vara ute från omklädningsrummen efter 20 minuter.
  • Inga föräldrar får närvara vid bassängen, vi har dock beslutat att föräldrarna till simmarna i simskola, fisken och bläckfisken får sitta och vänta i vårt kansli, detta är också godkänt av Paradiset.

Vi hoppas att vi tillsammans kan ta ansvar för detta så att vi kan fortsätta att ha roligt i bassängen. Gällande vår verksamhet i Köpmanholmen är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt att kontrollerar att det inte är mer än 50 personer vid bassängen. 

I övrigt fortsätter vi att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer:


  • Bara friska simmare kommer till träningarna. Om ni har förkylningssymtom, även lindriga, ska ni stanna hemma.
  • Duscha gärna lite extra noga innan ni hoppar i vattnet.
  • Tränarna planerar träningen så att simmarna inte kommer för nära varandra.
  • Dela inte vattenflaskor med varandra.
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Undvik att röra ansiktet.

Gällande årsmötet den 5/4

Samma regler med max 50 personer gäller även på vårt årsmöte. Det brukar inte vara så många personer på våra årsmöten, men det är något som vi kommer att följa om det skulle hända denna gång. Vi kommer att försöka hålla avstånd från varandra och hålla nere mötestiden. Därför kommer vi inte att bjuda på fika som vi brukar göra. 

Välkommen till årsmöte den 5/4 kl. 17.00
2020-03-16 08:50
Söndag den 5/4 kl. 17.00 kommer ÖASS att hålla årsmöte på kansliet. 
Välkomna!
Gällande Covid-19
2020-03-12 11:33

ÖASS har varit i kontakt med Paradiset gällande Covid-19 och de låter hälsa att de har fört in extra städning på badhuset. Gällande bassängen så överlever inte virus i det klorerade vattnet. Det finns bra information på Paradisets hemsida som vi hänvisar till. Verksamheten som bedrivs i Köpmanholmen sker också i vatten med klor som kontrolleras regelbundet. I övrigt följer ÖASS Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Viktigt att tänka på är att stanna hemma från simskola/simträning om ni känner er sjuka, men om ni är friska är ni välkomna på simskola/simträning.


https://www.paradisetornskoldsvik.se/arkiv/pa-gang/2020-03-12-paradiset-och-coronaviruset 


https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

ÖASS extra årsmöte
2019-11-11 21:00

ÖASS kallar till extra årsmöte, den 21 november 2019, kl. 17.30

Lokal: ÖASS kansli.

Nyheter från våra grupper
Träningsgrupper, 03/03 15:45 
Träningsgrupper, 02/02 18:23 
Träningsgrupper, 22/01 21:05 
Träningsgrupper, 09/01 19:57 
Träningsgrupper, 24/11 11-24 
Träningsgrupper, 16/10 17:45 
 
Sponsorer