SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örnsköldsviks Allmänna SS
Simidrott

Övikssimmet 2023
2023-02-23 09:16

Välkommen till Övikssimmet den 1-2 april på Paradiset.

Här kan du läsa inbjudan och grenordning

 

Matbeställning

Inför kommande Övikssim har vi fått ett samarbete med restaurangen Tre bröder som vi hade i höstas också. På gångavstånd från badet (Östra dalgatan 8). Det är lunchbuffé med husmanskost lördag och söndag. Priset är 130 kr/måltid. Beställ via oss till kontaktoass@gmail.com med ämne Matbeställning Övikssimmet 2023. Ange klubb, antal måltider, kontaktperson samt ev allergier.
Sista dagen för matbeställningen är 23 mars.

 

Vi behöver funktionärer och arbetskraft inför, under och efter tävlingen

För att vi ska kunna genomföra tävlingen så behöver vi hjälp från föräldrarna till simmarna i ÖASS. Vi behöver en förälder per familj som hjälper till vid tävlingen. Exempel på uppdrag är tävlingsfunktionär, bygga och ställa i ordning i simhallen eller baka.

Anmäl hur du vill bidra genom att fylla i anmälningsformuläret

 

Utbilda dig till tävlingsfunktionär! 

Umeå simsällskap anordnar en heldag lördag 18 mars, som vi är välkommen att anmäla oss till. 

Utbildningen är gratis, du kan läsa mer och anmäl dig här

 

Utbildad tävlingsfunktionär och vill fräscha upp dina kunskaper inför Övikssimmet?

Umeå simsällskap anordnar en 2h digital uppdateringskurs onsdag 15 mars och tisdag 28 mars som vi är välkommen att anmäla oss till. Utbildningen är gratis, du kan läsa mer och anmäl dig här

 

Tävlingsanmälan för ÖASS-simmare

ÖASS simmare anmäler sig här, sista anmälningsdatumet ÖASS simmare fredag 10 mars.

 

/Styrelsen ÖASS

Årsmöte 23 april
2023-02-19 19:34

ÖASS välkomnar er till årsmöte söndagen den 23 april kl 19:00.

 

Mer information om plats och handlingar kommer.

Vi behöver dig!
2023-02-05 14:51

En förening är aldrig starkare än dess medlemmar och deras engagemang! Vi behöver nu fylla på med fler tränare och några poster och uppgifter i kommande styrelse. 🏊‍♀️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♀️🏊‍♂️

 

Vi har idag en väl fungerande styrelse med många entusiastiska och engagerade föräldrar. De huvudsakliga områdena inom styrelsen, såsom ordförandeskap, struktur, tävling, ekonomi och utbildning har en bra struktur och utvecklas ständigt.⭐

 

Vi har tre ledamöter som är avgående i vår och deras poster behöver ersättas med nya föräldrar. Vi söker:

  • En valberedare
  • En suppleant (aktivt deltagande i styrelsearbetet)
    Till det här uppdraget söker vi en person som har administrativ kunskap och som vill sköta om vårt medlemsregister och grupper samt vara kontaktperson mot badhuset. Insats framför allt vid terminsstart och terminsslut vid intag av nya simmare. Utbildning och upplärning erbjuds.
  • En suppleant (aktivt deltagande i styrelsearbetet)
    Till det här uppdraget söker vi en person som vill jobba med publicering av text på vår externa webb, Facebook och Instagram samt vara korrekturläsare och föreslå texter vid utskick.

Andra kompetenser som vi också söker i föreningen är:

  • Några personer som vill jobba med att söka bidrag och sponsorer (Skapa struktur och sedan göra punktinsatser med hjälp av övriga föräldrar)
  • En-flera personer som vill jobba med lägerverksamhet (ca 2–3 läger/år)
  • En-flera personer som kan hjälpa till med säljinsatser exempelvis Cesamhäfte, kakor etc. (Ca 2 ggr/år)

Vi behöver också tränare och assisterande tränare i våra simgrupper - både i Köpmanholmen och på Paradiset. Att vi har föräldrar och simmare som ställer upp som tränare är avgörande för att kunna driva vår verksamhet.

 

Assisterande tränare: Som assisterande tränare i simskolan hjälper du huvudsimläraren och din roll är att vara simlärarens extra ögon och händer. I grupperna från Guldfisken och uppåt är det bra med viss erfarenhet och/eller intresse av simning. Vi kommer också att erbjuda utbildning för assisterande tränare i samarbete med Paradiset under maj månad.

 

Tränare: Vi behöver också fylla på med nya tränare då vi har flera tränare som kommer att avsluta sitt uppdrag till sommaren. Som tränare behöver du vara minst 16 år, själv ha goda kunskaper i simning och/eller ha gått utbildning som simlärare. Även här kan vi erbjuda utbildning men då krävs att man först gått assisterande tränar-utbildningen i vår.

 

För ditt engagemang i styrelseuppdrag och som tränare får du ditt barns eller din egen träningsavgift i föreningen gratis. Som tränare eller assisterande tränare kan du också, som ett alternativ, välja arvode.

 

Vi välkomnar alla som vill vara med och bidra till att göra vår förening starkare. Hör av dig till oss i styrelsen via vår mejl kontaktoass@gmail.com Du behövs! 😉

Simskola Paradiset omgång 2 - 22/23
2022-11-14 20:43

Nu har vi några simskoleplatser tillgängliga för start i höstterminens andra omgång. Anledningen till att det bara finns ett fåtal platser, är att de som redan går i simskola har förtur att fortsätta. 

 

Anmälan öppnar 21 november kl 19, men gå in redan nu och se hur det går till att anmäla sig 😉

 

Vi har inte möjlighet att administrera intresseanmälningar löpande under året. Så vi öppnar upp vårt bokningssytem inför varje kursstart, med länk här på vår webbplats. Det brukar vara många intresserade och i bokningsystemet är det först till kvarn som gäller. 

 

Inför öppnande av anmälan annonserar vi på vår hemsida, Facebook och Instagram.

 

Läs mer om vår simskola och se hur du anmäler ditt barn

Välkommen till simskola i Köpmanholmen!
2022-08-31 21:02
Nu öppnar vi för simskola i Köpmanholmen, gå gärna in och titta hur anmälan går till inför att platserna släpps söndag 18 september kl 19.00.
 

För att kunna anmäla ert barn behöver barnet vara minst fyllda 5 år och du som förälder behöver kunna ställa upp som assistent vid ett tillfälle och stötta ordinarie tränare. Ingen kunskap om simning  krävs för att assistera utan du kommer endast att fungera som stöd med övervakning av barnen i bassängen.

 

Här anmäler du ditt barn

 

Platserna för Paradiset är tillsatta för första simskoleomgången.

 

Läs mer om vår simskola här!

Simskola Paradiset HT 2022
2022-08-17 10:39

Anmälan stängd, alla platser är tillsatta.

 

Vi har inte möjlighet att administrera intresseanmälningar löpande under året. Så vi öppnar upp vårt bokningssytem inför varje kursstart, med länk här på vår webbplats. Det brukar vara många intresserade och i bokningsystemet är det först till kvarn som gäller. 

 

Inför öppnande av anmälan annonserar vi på vår hemsida, Facebook och Instagram.

 

Läs mer om vår simskola här

 

 

Nyheter från våra grupper
Träningsgrupper, 02/03 12:57 
Träningsgrupper, 02/02 18:23 
Träningsgrupper, 22/01 21:05 
Träningsgrupper, 09/01 19:57 
 
Sponsorer