SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örnsköldsviks Allmänna SS
Simidrott

Luciasim/klubbdag
2022-11-14 20:45
Välkomna till ÖASS föreningsdag och luciasim den 11/12!
 
Vår tanke med dagen är att få bygga gemenskap, få dela vår verksamhet och visa vad vi gör för våra familjer, fira lucia enligt mångårig tradition och framförallt ha skoj tillsammans! 🙌
 
Dagen börjar kl 13.00 för våra simmare och tränare på Friskis på Sjögatan där vi samlas för skojig lek och teambuilding. Kl 14.30 hämtas de yngre simmarna av sina föräldrar medan äldre eventuellt promenerar till paradiset där simmarna äter mellanmål tillsammans 🍌
 
Kl 15.15 bjuder vi in er föräldrar, syskon, släkt och vänner att umgås och få njuta av vårt luciafirande. Det finns gott fika till försäljning 😋
Därefter väntar en uppvisning från alla våra simgrupper för de simmare som vill simma olika lopp (det är alltså ingen tävling med tidtagning). Avslutningsvis kommer vi att visa en fartfylld lagkapp med alla åldrar i samma grupper som använts tidigare under teambuildingen. Lagkappen kommer att vara 25 m valfritt simsätt 🏊‍♂️
 
Anmälan till lopp görs via länken nedan. De lopp som finns att välja mellan är 25 m bröstsim, 25 m ryggsim och 25/50 m frisim (25 m för guldfisken/hajen).
 
 
Sista anmälningsdag den 20/11.
 
Hoppas ni blir sugna på att komma! Varmt välkomna allihopa! 🌟🎅🎄
Simskola Paradiset omgång 2 - 22/23
2022-11-14 20:43

Nu har vi några simskoleplatser tillgängliga för start i höstterminens andra omgång. Anledningen till att det bara finns ett fåtal platser, är att de som redan går i simskola har förtur att fortsätta. 

 

Anmälan öppnar 21 november kl 19, men gå in redan nu och se hur det går till att anmäla sig 😉

 

Vi har inte möjlighet att administrera intresseanmälningar löpande under året. Så vi öppnar upp vårt bokningssytem inför varje kursstart, med länk här på vår webbplats. Det brukar vara många intresserade och i bokningsystemet är det först till kvarn som gäller. 

 

Inför öppnande av anmälan annonserar vi på vår hemsida, Facebook och Instagram.

 

Läs mer om vår simskola och se hur du anmäler ditt barn

Öviksracet 2022
2022-10-26 21:03

 

Välkommen till Öviksracet den 26-27 november på Paradiset.

Här kan du läsa inbjudan och grenordning

 

 

Vi behöver funktionärer och arbetskraft inför, under och efter tävlingen

För att vi ska kunna genomföra tävlingen så behöver vi hjälp från föräldrarna till simmarna i ÖASS. Vi behöver en förälder per familj som hjälper till vid tävlingen. Exempel på uppdrag är tävlingsfunktionär, bygga och ställa i ordning i simhallen eller baka.

Anmäl hur du vill bidra genom att fylla i anmälningsformuläret

 

 

Tävlingsanmälan för ÖASS-simmare

ÖASS simmare anmäler sig här, sista anmälningsdatumet ÖASS simmare fredag 11 november.

 

/Styrelsen ÖASS

Funktionärsutbildning
2022-10-01 09:07

Funktionärsutbildning och distriktfunktionärsutbildning 

 

Hej allihopa! Inför kommande säsong planerar klubben att anordna ett par simtävlingar för barnen/ungdomarna. Detta är något som skapar mycket glädje och gemenskap och något som är en del av simträningen. För att vi ska kunna anordna tävlingar på hemmaplan behöver vi hjälp från er föräldrar.

Genom att vara funktionär på tävlingen får du som förälder en större inblick och kunskap kring ditt barns idrottande och möjliggör tävlande på hemmaplan. Läs mer i inbjudan nedan och anmäl er gärna. 

 

Här finns inbjudan till funktionärsutbildningen för alla ÖASS-föräldrar att läsa

 

Här anmäler du dig till Distriksfunktionärsutbildning (fortsättningskurs, steg 2) 12/11 kl 9-17

 

Här anmäler du dig till Funktionärsutbildning (steg 1) 13/11 kl 9-17

 

OBS! Utbildningen är gratis för föräldrar i ÖASS, bortse från att det står en kostnad utskrivet i formuläret.

Välkommen till simskola i Köpmanholmen!
2022-08-31 21:02
Nu öppnar vi för simskola i Köpmanholmen, gå gärna in och titta hur anmälan går till inför att platserna släpps söndag 18 september kl 19.00.
 

För att kunna anmäla ert barn behöver barnet vara minst fyllda 5 år och du som förälder behöver kunna ställa upp som assistent vid ett tillfälle och stötta ordinarie tränare. Ingen kunskap om simning  krävs för att assistera utan du kommer endast att fungera som stöd med övervakning av barnen i bassängen.

 

Här anmäler du ditt barn

 

Platserna för Paradiset är tillsatta för första simskoleomgången.

 

Läs mer om vår simskola här!

Nyheter från våra grupper
Träningsgrupper, 24/11 16:34 
Träningsgrupper, 15/11 08:54 
Träningsgrupper, 02/02 18:23 
Träningsgrupper, 22/01 21:05 
 
Sponsorer