SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örnsköldsviks Allmänna SS
Simidrott

Klubbdag/luciasim 2023
2023-11-14 20:05
Välkomna till ÖASS föreningsdag och luciasim den 10/12!
 
Vår tanke med dagen är att få bygga gemenskap, få dela vår verksamhet och visa vad vi gör för våra familjer, fira lucia enligt mångårig tradition och framförallt ha skoj tillsammans! 🙌
 
Dagen börjar kl 13.00 för våra simmare och tränare från grupperna guldfisken till A-gruppen på Friskis på Sjögatan där vi samlas för skojig lek och teambuilding. Kl 14.30 hämtas de yngre simmarna av sina föräldrar medan äldre eventuellt promenerar till paradiset där simmarna fikar tillsammans. 
 
Från kl 14.45 bjuder vi in alla simmare (baddaren-masters), er föräldrar, syskon, släkt och vänner att umgås och fika tillsammans. Det finns gott fika till försäljning för föräldrar m.fl. 😋 Kl 15.30 kommer ni att få ta del av det traditionella luciatåget där de äldsta simmarna simmar och de som vill av resten av simmarna, från simskolan till TK3, deltar på land. 
Därefter väntar en uppvisning från de simmare som vill (Pingvinen till Masters) där de får simma olika lopp (det är alltså ingen tävling med tidtagning). Avslutningsvis kommer vi att visa en fartfylld lagkapp i samma grupper som använts tidigare under teambuildingen. Lagkappen kommer att vara 25 m valfritt simsätt 🏊‍♂️
 
 
Sista anmälningsdag är söndag den 26/11.
 
Hoppas ni blir sugna på att komma! Varmt välkomna allihopa! 🌟🎅🎄
 
Klicka på länken nedan för att avanmäla simmaren om ni har fått förhinder/sjukdom.
 
Simskoleplatser är fyllda
2023-08-31 21:47

Nu är alla platser till simskolan fyllda.

Nästa gång vi släpper platser till simskolan är i början av 2024. Håll utkik på hemsidan och sociala medier, där kommer information om exakt datum när platsers släpps närmare årsskiftet. 

 

Vi behöver dig!
2023-02-05 14:51

En förening är aldrig starkare än dess medlemmar och deras engagemang! Vi behöver nu fylla på med fler tränare och några poster och uppgifter i kommande styrelse. 🏊‍♀️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♀️🏊‍♂️

 

Vi har idag en väl fungerande styrelse med många entusiastiska och engagerade föräldrar. De huvudsakliga områdena inom styrelsen, såsom ordförandeskap, struktur, tävling, ekonomi och utbildning har en bra struktur och utvecklas ständigt.⭐

 

Vi har tre ledamöter som är avgående i vår och deras poster behöver ersättas med nya föräldrar. Vi söker:

  • En valberedare
  • En suppleant (aktivt deltagande i styrelsearbetet)
    Till det här uppdraget söker vi en person som har administrativ kunskap och som vill sköta om vårt medlemsregister och grupper samt vara kontaktperson mot badhuset. Insats framför allt vid terminsstart och terminsslut vid intag av nya simmare. Utbildning och upplärning erbjuds.
  • En suppleant (aktivt deltagande i styrelsearbetet)
    Till det här uppdraget söker vi en person som vill jobba med publicering av text på vår externa webb, Facebook och Instagram samt vara korrekturläsare och föreslå texter vid utskick.

Andra kompetenser som vi också söker i föreningen är:

  • Några personer som vill jobba med att söka bidrag och sponsorer (Skapa struktur och sedan göra punktinsatser med hjälp av övriga föräldrar)
  • En-flera personer som vill jobba med lägerverksamhet (ca 2–3 läger/år)
  • En-flera personer som kan hjälpa till med säljinsatser exempelvis Cesamhäfte, kakor etc. (Ca 2 ggr/år)

Vi behöver också tränare och assisterande tränare i våra simgrupper - både i Köpmanholmen och på Paradiset. Att vi har föräldrar och simmare som ställer upp som tränare är avgörande för att kunna driva vår verksamhet.

 

Assisterande tränare: Som assisterande tränare i simskolan hjälper du huvudsimläraren och din roll är att vara simlärarens extra ögon och händer. I grupperna från Guldfisken och uppåt är det bra med viss erfarenhet och/eller intresse av simning. Vi kommer också att erbjuda utbildning för assisterande tränare i samarbete med Paradiset under maj månad.

 

Tränare: Vi behöver också fylla på med nya tränare då vi har flera tränare som kommer att avsluta sitt uppdrag till sommaren. Som tränare behöver du vara minst 16 år, själv ha goda kunskaper i simning och/eller ha gått utbildning som simlärare. Även här kan vi erbjuda utbildning men då krävs att man först gått assisterande tränar-utbildningen i vår.

 

För ditt engagemang i styrelseuppdrag och som tränare får du ditt barns eller din egen träningsavgift i föreningen gratis. Som tränare eller assisterande tränare kan du också, som ett alternativ, välja arvode.

 

Vi välkomnar alla som vill vara med och bidra till att göra vår förening starkare. Hör av dig till oss i styrelsen via vår mejl kontaktoass@gmail.com Du behövs! 😉

Simskola Paradiset omgång 2 - 22/23
2022-11-14 20:43

Nu har vi några simskoleplatser tillgängliga för start i höstterminens andra omgång. Anledningen till att det bara finns ett fåtal platser, är att de som redan går i simskola har förtur att fortsätta. 

 

Anmälan öppnar 21 november kl 19, men gå in redan nu och se hur det går till att anmäla sig 😉

 

Vi har inte möjlighet att administrera intresseanmälningar löpande under året. Så vi öppnar upp vårt bokningssytem inför varje kursstart, med länk här på vår webbplats. Det brukar vara många intresserade och i bokningsystemet är det först till kvarn som gäller. 

 

Inför öppnande av anmälan annonserar vi på vår hemsida, Facebook och Instagram.

 

Läs mer om vår simskola och se hur du anmäler ditt barn

Välkommen till simskola i Köpmanholmen!
2022-08-31 21:02
Nu öppnar vi för simskola i Köpmanholmen, gå gärna in och titta hur anmälan går till inför att platserna släpps söndag 18 september kl 19.00.
 

För att kunna anmäla ert barn behöver barnet vara minst fyllda 5 år och du som förälder behöver kunna ställa upp som assistent vid ett tillfälle och stötta ordinarie tränare. Ingen kunskap om simning  krävs för att assistera utan du kommer endast att fungera som stöd med övervakning av barnen i bassängen.

 

Här anmäler du ditt barn

 

Platserna för Paradiset är tillsatta för första simskoleomgången.

 

Läs mer om vår simskola här!

Simskola Paradiset HT 2022
2022-08-17 10:39

Anmälan stängd, alla platser är tillsatta.

 

Vi har inte möjlighet att administrera intresseanmälningar löpande under året. Så vi öppnar upp vårt bokningssytem inför varje kursstart, med länk här på vår webbplats. Det brukar vara många intresserade och i bokningsystemet är det först till kvarn som gäller. 

 

Inför öppnande av anmälan annonserar vi på vår hemsida, Facebook och Instagram.

 

Läs mer om vår simskola här

 

 

Nyheter från våra grupper
Simskola, 31/08 20:58 
Träningsgrupper, 02/02 18:23 
Träningsgrupper, 22/01 21:05 
Träningsgrupper, 09/01 19:57 
 
Sponsorer